Angela Al Debs ja Kati Raatikainen tanssimassa yhdessä erillään.

Tanssitaiteen tekemistä yhdessä, etänä.

Tanssia sosiaalisella etäisyydellä luo tilan ihmisten tapaamiselle ilman fyysistä läheisyyttä käsillä olevan poikkeustilan aikana. COVID-19-viruksen takia olemme pakotettuja pitämään etäisyyttä toisiimme. Tämän projektin kautta yritämme löytää yhden tavan pitää yhteyttä, kohdata ja ilmaista tunteitamme ympärillämme tapahtuvien asioiden suhteen ja niistä huolimatta.


Taide voi reagoida muuttuviin tilanteisiin melko nopeasti, pyrimme hyväksymään tilanteen ja tutkimaan, mitä voimme tanssitaiteilijoina tehdä kehollisen etäisyyden aikana. Tarjoamme tilaisuuden tapaamiseen Zoom palvelun kautta keskustellaksemme kanssasi ja tanssiaksemme viruksen unohduksiin. Tanssia sosiaalisella etäisyydellä on yhdessä tanssimista yksinkertaisella tavalla peilaamalla toisen liikettä. Esiintyjä voi myös tanssia sinulle suosikkikappaleesi tahdissa. Puhelut videoidaan ja asetetaan näytteille myöhemmin tänä vuonna, mikäli osallistuja antaa tallentamiselle suostumuksensa.


Tapaamiset on tarkoitettu kaiken ikäisille. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa numeroon +358449359914/ Kati.


Tapaamisen enimmäispituus on 30 min.


Osallistua voit seuraavalla tavalla: Katso varauskalenterista alempaa vapaa aika, mutta älä varaa aikaa kalenterista vaan lähetä sähköposti osoitteeseen koillinen@zodiak.fi , jossa kerrot nimesi sekä varaamasi ajankohdan. Me lisäämme varauksesi kalenteriin, kun olemme sopineet ajan yhdessä. Sinulle lähetetään linkki tanssihetkeä varten omaan sähköpostiisi. Kun on tapaamisemme aika, mene linkistä Zoomiin ja kohtaamme siellä. Tapaamistamme varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on kamera.


Puhumme suomea (Kati), englantia ja arabiaa (Angela). Linkit tapahtumiin muilla kielillä kuin suomeksi alempana.


Projektin toteuttavat kaksi esitystaiteilijaa Angela al Debs ja Kati Raatikainen. Angela al Debs toimii taiteilijana Suomessa Artist at Risk järjestön kautta AR-Safe Haven Helsingissä, yhteistyössä Kansallisteatterin ja Zodiakin kanssa. Tämän AR-residenssin kuratoi Perpetuum Mobile (PM), ja sitä rahoittivat Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajanosasto, Kansallisteatteri ja Zodiak Uuden tanssin keskus. Kati Raatikainen on Zodiakin Valokeilassa Koillinen -projektissa työskentelevä helsinkiläinen koreografi, joka on kiinnostunut esitystaiteen monipuolisista mahdollisuuksista.

Kalenterilinkki suomeksi https://doodle.com/poll/xnafwiwku54sr8eu

Event in Arabic, calendar link can be found in the event / Tapahtuma arabiaksi, kalenterilinkki löytyy tapahtumasta https://www.facebook.com/events/3064574576938264/

Event in English, calendar link can be found in the event / Tapahtuma englanniksi, kalenterilinkki löytyy tapahtumasta https://www.facebook.com/events/567795943848854/