Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Moniaistinen satuhetki

14 maaliskuun @ 10:00 am - 11:30 pm

Moniaistinen ja luontoaiheinen satuhetki on suunnattu alle kouluikäisille lapsille. Satuhetkessä lapset pääsevät kokemaan sadun taikaa eri aistikokemuksien kautta yhdessä Teatteri Tuikkeen yhteisötaiteilijoiden kanssa.
Satuhetki kestää noin 20 minuuttia ja sinne ovat tervetulleita myös lasten vanhemmat.  Satuhetkeen pääsee mukaan saapumalla Malmitalon aulaan lauantaina 14.3. klo 10 ja klo 11. Satuhetki on maksuton.

Tapahtuma on osa Teatteri Tuikkeen ja Malmitalon yhteistä Aistit avoinna -teatterifestivaalia yhteistyössä Valokeilassa Koillinen -hankkeen kanssa.

HUOM!

Perjantain ja lauantain aistielämykset Malmitalolla perutaan koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.
Moniaistiset satuhetket sekä aistimatkat arjen toiselle puolelle perutaan, sillä aisteja monipuolisesti hyödyntävässä esitystavassa yleisön jäsenet ovat läheisessä kontaktissa niin esiintyjien kuin lähellä olevan muun yleisön kanssa.

Kyseessä on ennaltaehkäisevä varotoimi, joka johtuu Suomen hallituksen suosituksesta rajoittaa lähikontakteja vapaa-ajan toiminnassa. Teatteri Tuike haluaa näin kantaa vastuun yleisön, työntekijöiden ja heidän läheistensä terveydestä.

Tiedot

Päivämäärä:
14 maaliskuun
Aika:
10:00 am - 11:30 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/114802039935818/

Tapahtumapaikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Helsinki, 00700

Järjestäjä

Teatteri Tuike
Sähköposti:
info@teatterituike.fi
Kotisivu:
http://www.teatterituike.fi