Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kylässä koillisessa – kiertomatka pihoilta poluille

syyskuu 12, 2020 @ 2:00 pm - syyskuu 27, 2020 @ 4:00 pm

Kylässä koillisessa_kuva Satbir Singh

Kylässä koillisessa – kiertomatka pihoilta poluille

Tapulikaupunki, Helsinki, Suomi. Asunnossa Palokoukunkujalla leivotaan pullaa, kun Sikalanmäeltä päin kantautuu äkkiä omituista meteliä. Kun kaksi innokasta kaupunkiopasta koppaa yleisön mukaansa, on kiertomatka koillishelsinkiläisille pihoille ja poluille jo hyvässä vauhdissa. Matkan aikana koillisen maisemassa kohdataan joukko yllättäviäkin vastaantulijoita, joilla kullakin on alueeseen oma henkilökohtainen suhteensa. Lisäksi ilmassa on juhlan tuntua — ehkä myös yleisö on kutsuttu?
Osana Valokeilassa Koillinen -taidehanketta Helsingin Kaupunginteatteri ja Pohjois-Helsingin Bändikoulu toteuttavat Koillis-Helsingin ulkotiloissa kiertävän esityksen Kylässä koillisessa — kiertomatka pihoilta poluille. Nimensä mukaisesti esitys tutkailee, millaista on hetkeksi heittäytyä koillishelsinkiläiseen todellisuuteen, eksyä kiertomatkalle halki paikallisten pihojen ja polkujen.
Esitys käynnistyy Palokoukunkujalta Tapulikaupungista ja sen aikana kuljetaan noin kahden kilometrin matka Puustellinmetsän läpi Suutarilan kaupunginosan puolelle. Esitys kestää noin kaksi tuntia ja matkaa taitetaan vaihtelevassa maastossa.
Esitykseen on varattava paikka etukäteen. Varausvahvistuksen yhteydessä ilmoitetaan osoite ja tarkemmat saapumisohjeet. Esitykseen on vapaa pääsy.

Esitysajat:

La 12.9. ensi-ilta klo 14
Ti 15.9. klo 18
To 17.9. klo 18
La 19.9. klo 14
Su 20.9. klo 14
Ke 23.9. klo 18
To 24.9. klo 18
Su 27.9. klo 14

 

Lisätiedot ja varaukset: valokeilassakoillinen@hkt.fi tai 050 475 8701.
Esitysteksti on koottu Valokeilassa Koillinen -hankkeen teatteriryhmän tuottamasta materiaalista. Lisäksi lähteenä on käytetty Kotikaupunkipolkujen materiaaleja (www.kotikaupunkipolut.fi).
Esityksen taiteellinen työryhmä:
Janne Puustinen, Laura Ikonen, Martta Pesonen, Aleksi Kinnunen, Angela Aldebs
Esiintyjinä paikalliset asukkaat ja Valokeilassa Koillinen -taidehankkeen osallistujat.

Tiedot

Alkaa:
syyskuu 12, 2020 @ 2:00 pm
Loppuu:
syyskuu 27, 2020 @ 4:00 pm

Tapahtumapaikka

Tapulikaupunki
Helsinki,

Järjestäjät

Helsingin Kaupunginteatteri
Pohjois-Helsingin Bändikoulu