Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Koillisesta koilliseen -osaprojektissa syntyy paikallisten taidetekoja

tammikuu 20 @ 12:00 am - syyskuu 19 @ 11:00 pm

Zodiak – Uuden tanssin keskus on kutsunut Valokeilassa Koillinen -hankkeen puitteissa koillishelsinkiläisiä toteuttamaan itselle tärkeitä taidetekoja. Koillisesta koilliseen -osaprojektissa on mukana 11 osallistujaa jotka ovat kevään 2021 aikana tutustuneet erilaisiin taidemenetelmiin ja -muotoihin tanssitaiteilija Kati Raatikaisen vetämissä työpajoissa. Raatikainen toimii Zodiakin hanketaiteilijana Valokeilassa Koillinen -hankkeessa. Projektin osallistujat ovat tulleet mukaan avoimen haun kautta.

Koillisesta koilliseen -projekti koostuu työpajoista, luennoista sekä lopulta omien taidetekojen tai esitysten saattamisesta yleisön koettavaksi. Osallistujat mm. tuottavat alueelle konsertteja, tekevät osallistavia installaatioita ja esityksiä sekä tuovat julkiseen tilaan runoutta. Keskeistä projektissa on alueellinen ulottuvuus ja se, mitä kukin osallistuja haluaa teollaan tukea tai lisätä omalla asuinalueellaan ja omassa yhteisössään.

Koillisesta koilliseen -projektin annista päästään nauttimaan Tapulikaupungin, Suutarilan, Siltamäen, Puistolan ja Tapanilan kaupunginosissa Paikallismaisemia-festivaalilla viikolla 37. Festivaalin tarkempi ohjelmisto päivittyy Valokeikeilassa Koillinen -hankkeen sivuille lähempänä tapahtumaa. Voit seurata projektia myös sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa.

www.valokeilassakoillinen.fi
Facebook: Valokeilassa Koillinen
Instagram: @valokeilassakoillinen
#valokeilassakoillinen
#koillisestakoilliseen

Tiedot

Alkaa:
tammikuu 20 @ 12:00 am
Loppuu:
syyskuu 19 @ 11:00 pm

Järjestäjä

Zodiak – Uuden tanssin keskus