Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ÄÄNIMAISEMIA KOILLISESTA – AMBIENT-MUSIIKIN ILTA SILTAMÄEN UIMAHALLISSA

12 lokakuun, 2019 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Ilmainen

Pohjois-Helsingin Bändikoulu järjestää lauantaina 12.10. klo 18:30-20:30 Siltamäen uimahallissa elektronisen musiikin konsertin, jonka ohjelmisto on kasattu Koillis-Helsingin äänimaisemista.

Muusikot Aleksi Kinnunen ja Aki Himanen ovat vuoden aikana keränneet monipuolisesti paikallisten asukkaiden ja alueiden ääniä. Näiden äänitysten pohjalta syntyi ajatus konsertista, jossa Koillis-Helsingin äänistä luotaisiin livenä jotain uutta elektronisen musiikin keinoin. Illan visuaalisuudesta vastaa Recover Laboratory -taiteilijakollektiivista tuttu kuvataiteilija Sofi Häkkinen.

Konserttipaikaksi valikoitui uimahalli, sillä ideana on löytää musiikille ympäristö, joka on samaan aikaan ihmisille arkinen tila, ja paikka, jossa he voivat rentoutua. Illan aikana voi vapaasti liikkua, uida, kellua uimapatjalla tai vaikka pitää saunatauon. Konsertin kokonaiskesto on kaksi tuntia, mutta paikalle voi saapua ja poistua vapaasti, ja nauttia musiikista sen aikaa kuin hyvältä tuntuu.

Konsertti on ikärajaton ja sisään pääsee uimahallin normaalin lipun hinnalla (5,5€ / 3€). Tapahtuma kuuluu osaksi Valokeilassa Koillinen -taidehanketta.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan Koillis-Helsingin äänimaisemista!

Tiedot

Päivämäärä:
12 lokakuun, 2019
Aika:
6:30 pm - 8:30 pm
Hinta:
Ilmainen

Tapahtumapaikka

Siltamäen uimahalli
Jousimiehentie 3
Helsinki, 00740
+ Google Map

Järjestäjä

Pohjois-Helsingin Bändikoulu